FAQ

Een set kan je huren voor 1, 2 of 3 weken. Onze grootste set (meer dan 5000 steentjes) kan je ook voor 4 weken huren. Dit is een realistische tijdsinschatting om de sets te maken. Dit doen we zodat iedereen de kans krijgt om de legosets te huren. 

Mocht je toch merken dat je in tijdsnood bent, dan is het altijd mogelijk om even te kijken op de site of de set gereserveerd is voor de periode na jou. Is dit niet zo, dan kan je contact opnemen met info@brickplezier.be. We kijken dan hoe lang er extra gehuurd kan worden.

Onze sets zijn vaak heel duur. De waarborg zorgt ervoor dat er zorg gedragen wordt voor onze sets. Mochten er blokjes kwijt zijn, de set is beschadigd of de set is niet volledig afgebroken dan wordt dit met de waarborg betaald. 

Wij zorgen ervoor dat de waarborg binnen een periode van 7 dagen na inlevering teruggestort wordt op jouw rekeningnummer. 

Wij leveren in Izegem en Roeselare en aan alle randgemeentes (Staden, Hooglede, Ardooie, Lichtervelde, Moorslede, Ledegem, Lendelede en Ingelmunster). 

Leveren/ophalen van een set in Roeselare en Izegem kost 2 euro. 

Leveren/ophalen van een set in een randgemeente kost 10 euro.

We nemen na een bestelling steeds contact met u op. Dit gebeurt via mail of telefoon en ten laatste 7 dagen voor u de set huurt.

De legosets bevatten veel kleine stukjes. Het is zeker normaal dat je een stukje niet onmiddellijk vindt. Controleer eerst de bouwplaats en alle zakken goed. Uit ervaring weten we dat een stukje dat niet meteen gevonden wordt ofwel per ongeluk ergens anders gebruikt werd, ofwel ergens in een ander groter stukje vastzit.

 

Bij controle van een set worden steeds alle steentjes geteld en een set wordt pas meegegeven als deze volledig is, maar wanneer je echt een stukje niet vindt, gelieve dit dan te melden via info@brickplezier.be. Wanneer het stukje essentieel is en je dus niet meer verder kan bouwen, dan neem je best onmiddellijk contact met ons. Wij zullen jou dan zo snel mogelijk helpen. 

Neen, we sturen geen sets op met de post.

De legosets zijn te duur om te versturen met de post.

Tussen twee huurperiodes zit er minstens 48 uur. In deze tussentijd proberen wij alles te ontsmetten.